Indledning

Er du frustreret over dit liv? Spørger du dig selv, ”Hvorfor lever jeg?” Så er du kommet til det rette sted. Hvis livet bare handler om at mislykkes, om at miste, om frygt, lidelse og tårer, hvorfor skulle man så leve? Sådan kan vi hurtigt komme til at tænke. Venner der svigter, følelsesmæssig smerte eller mindreværdskomplekser kan drive dig til den konklusion, at livet ikke er værd at leve. Men vidste du, at der er én, der synes, at dit liv er dyrebart? Vidste du, at du er forunderligt skabt? Vidste du, at der er én, der elsker dig og ønsker at være god ved dig, så længe du lever? Vidste du, at der er én, der vil give dig evigt liv? Ja, der venter dig meget mere, og det er derfor, du skal leve. Find ud af, hvilke skatte der venter dig, mens du kigger rundt på vores hjemmeside. Skynd dig at finde svarene på alle dine hjernevridende spørgsmål. Tag et skridt på vejen mod opdagelsen af den store mening med dit liv.

Vide mere

Et brev fra Gud

a letter from god

Mit kære barn, Længe før jeg dannede dig i din mors liv, havde jeg planer for dig. Før du blev født, udvalgte jeg dig. For jeg ved, hvilke planer jeg har for dig, planer om fred og ikke om ulykke, planer om fremtid og håb. Jeg elsker dig med en evig og uforanderlig kærlighed. Derfor er jeg trofast over for dig.

Vide mere

Der er én, der elsker dig

someone loves you

Det er hårdt at skulle igennem forfærdelige situationer. Det er endnu værre, når du skal igennem dem alene og når du føler dig uelsket. Dine venner og familie har måske bare udnyttet dig. Måske får den svære situation dig til at tro, at ingen elsker dig, at der ikke er nogen skulder at græde ud ved og ingen venner, der bekymrer sig om dig.

Vide mere

Formålet med livet

purpose of life

I begyndelsen skabte Gud himlen og jorden. Han har skabt alt på jorden, og vigtigst af alt har han skabt mennesket, så det ligner ham. Menneskets skabelse var særlig i Guds øjne. Han skabte mennesket som mand og kvinde. Gud formede mennesket af jordens støv og blæste livsånde i dets næsebor, så det blev et levende væsen.

Vide mere